“TORNAR ALS REMEIS DE SEMPRE”
a Peratallada – 30 d’abril

Presentació del llibre en el marc de la XIV Fira de les Herbes

Diumenge 30 d’abril a les 12.30h a la sala d’exposicions El Teatret de Peratallada

Edicions Morera ha estat convidada a participar a la Fira de les Herbes de Peratallada per presentar el llibre TORNAR ALS REMEIS DE SEMPRE de Fra Valentí Serra de Manresa, que recull tota una sèrie de receptes i remeis naturals basats en la tradició remeiera dels frares caputxins, tan apreciada i reconeguda.

La Fira de les Herbes de Peratallada, organitzada per l’ajuntament de Forallac, concentra en una jornada, en aquest cas diumenge 30 d’abril, tota una sèrie d’activitats al voltant de tots tipus d’herbes (fresques i seques) i plantes medicinals. Els organitzadors consideraren que el món de les herbes està estretament lligat amb la història, la naturalesa i les tradicions, aspectes que encaixen a la perfecció amb el tipus d’imatge que es vol projectar de Forellac i Peratallada.

Així, a través d’aquesta fira es pretén donar a conèixer la gran varietat d’herbes que existeixen i el seu ampli ventall d’aplicacions, per la qual cosa la mostra té una marcat caràcter didàctic i pedagògic. Els visitants poden trobar durant tot el dia parades artesanes especialitzades on es poden comprar una gran varietat d’herbes plantes i medicinals i altres productes relacionats, com ungüents, salses, pans o licors. També s’organitzen activitats paral·leles, com tallers, exposicions i xerrades.

La presentació de Tornar als remeis de sempre anirà a càrrec del director d’Edicions Morera, Norbert Tomàs, i tindrà lloc a les 12.30 hores, a la sala d’exposicions El Teatret de Peratallada. La presentació es fa en col.laboració amb l’Associació Cultural de Sabors Catalans, dedicada a la promoció dels productes d’alimentació d’artesania catalana de qualitat.

 


Tornar als remeis de sempre
és el tercer títol de la Col.lecció l’Ermità i està a la venda
a llibreries d’arreu de Catalunya, Balears i Andorra