Taller d’herbes remeieres a Breda
21 d’abril

Taller de tisanes i herbes remeieres

a càrrec de Fra Valentí Serra de Manresa

21 d’abril a Breda

 

Amb l’arribada de la primavera encetem un seguit de conferències a càrrec de Fra Valentí Serra de Manresa que es desenvoluparan en diferents poblacions de Catalunya i que, com sempre, ens instruirán molt per després poder dur a la pràctica el reconeixement de les herbes quan sortim al camp. Sabent totes les propietats beneficioses de  les herbes pel nostre organisme no ens hauria de costar gaire posar en pràctica algunes de les tisanes que ens proposa Fra Valentí Serra així com introduïr-les (o reintroduïr-les) als guisats de la nostra cuina  per millorar-ne, el gust, la conservació i el bon nodriment.

 


El calendari de les activitats ja previstes és el següent:

 

Dijous 19 d’abril a Barcelona a les 17.30 h Centre d’Extensió Universitària del Baix Guinardó (c/ Marina, 380)

Dissabte 21 d’abril a Breda a les 19h.  Festa de l’Ajust i Fira del Monestir (Carpa de la Plaça de l’Església)

Dissabte, 28 d’abril a Vallgorguina a les 18h.  al Museu del Bosc i la Pagesia (Carretera, Nova, 36)

Dijous, 3 de maig a Sabadell a les 19.30h. a l’església de la Puríssima (Sala d’actes. Via de Massagué, 19)

Dissabte, 5 de maig a Santa Coloma de Farners  a les 17 h Mercat de les Herbes de la Ratafia. (Arxiu Comarcal. c/ Sant Dalmau, 60)

Dissabte , 6 d’octubre a Gombreny a les 12 h parlará de la ratafia en el marc de la Jornada sobre l’Aprofitament del Bosc i Fruits Silvestres


En els mateixos actes podeu aprofitar per adquirir el llibre de Tornar als Remeis de Sempre que, després d’un any, ja es presenta la 3ª edició. També el trobareu a qualsevol llibreria de referència d’arreu de Catalunya.