Sorbet de farigola
a Cuina Cinc

Cuina Cinc

Un dels millors blog sobre cuina i gastronomia de casa nostra

Farigola florida

El blog de CUINA CINC dirigit per Fina Comas, és un espai d’obligada visita per tots els amants de la cuina i de la cultura gastronòmica. Els completíssims articles sobre receptes, productes, restaurants, llibres o viatges es caracteritzen per un rigor i una presentació excel·lents que no deixen indiferent.

D’entre les centenars de receptes, totes comentades i documentades, hem trobat la d’un delicat sorbet de farigola, una creació del Motel Restaurant Empordà que la Fina recull amb tot detall. Un sorbet molt adient per aquests dies de calor i i quan encara estem a temps d’anar al camp a collir farigola.

Aquest delicat sorbet tan sols es pot fer quan la farigola està florida perquè la flor és l’única part de la planta que es fa servir. S’ha de fer el mateix dia perquè la flor de la farigola es marceix o s’asseca ràpidament.

Al post de Cuina Cinc, a banda de la recepta del sorbet, veureu com l’autora parla d’aquesta planta aromàtica i medicinal des de tots els punts de vista: localització, història, cultiu, conservació, varietats, propietats i usos en la cuina.

🌸 Recepta de sorbet de farigola al blog Cuina Cinc

Us animem a visitar el blog i fer aquest sorbet tan refrescant i original!!

 

Fotografies de l’article: Cuina Cinc