Ratafia de l’Ermita
col·labora amb els Premis Ateneus
14 de desembre

S’oferirá el tast de la Ratafia de l’Ermità 

a la festa dels Premis Ateneus 2016

 

Ratafia de l’Ermità col·labora amb els Premis Ateneus 2016

 

w-regal-3Les Drassanes Reials de Barcelona seran l’escenari de l’acte de lliurament de la 27ena edició dels Premis Ateneus. Les entitats de l’àmbit associatiu cultural català seran reconegudes aquest vespre, a partir de 2/4 de vuit del vespre, en forma de guardons i diplomes.

En la present edició s’han presentat un total de 56 candidatures en sis categories diferents: Premi als Mitjans de Comunicació; Premi a la Creativitat Artística; Premi a la Capacitat d’Innovació; Premi a la Integració Social i Premi Jove, Proposa! (exclusives per a projectes d’entitats membres de la FAC); i Premi al Foment de la participació (oberta a associacions socioculturals del país).

En paral·lel, i en col·laboració amb el Diari Ara, ja s’ha fet pública la candidatura guanyadora del Premi de la Votació Popular, a la que optaven totes les iniciatives presentades. L’espectacle audiovisual “Happy!!!” del Cor Vivace del Cercle Catòlic de Gràcia (Barcelona) ha estat el projecte més votat a la pàgina web habilitada pel diari (amb un total de 57 vots, dels gairebé 400 emesos). L’entitat rebrà una subscripció durant un any al rotatiu i una col·lecció de pintures de Ramon Casas.

Durant l’acte també es reconeixerà amb diplomes els aniversaris destacats d’algunes entitats federades: Centre Cultural Els Catalanistes i Lluïsos d’Horta (Barcelona, 150 anys); La Concòrdia de Cabrils i Centre Instructiu i Recreatiu de Balsareny (125 anys); Centre Cultural i Recreatiu La Parra d’Avinyonet del Penedès, Patronat de La Passió d’Esparreguera i Societat Cultural Hortonenca de Sant Llorenç d’Hortons (75 anys); Casal de Vila-rodona (50 anys); Ateneu Josep Taverna d’Alforja i Ateneu de la Vall de Llémena de Cartellà (25 anys).

La Federació d’Ateneus de Catalunya treballa, des de 1983, al servei de les associacions culturals sense ànim de lucre i actualment aglutina més de 170 entitats de tot Catalunya, algunes d’elles amb gairebé dos segles d’història. Són objectius principals de la Federació cohesionar, defensar i representar el moviment ateneístic català, així com oferir serveis per fer el dia a dia de les entitats associades més fàcil.

 

Seguiu les notícies dels Premis Ateneus a Federació d’Ateneus de Catalunya