Ratafia de l’Ermità a
El Celler de Mura

El Celler de Mura,

nou punt de venda de la Ratafia de l’Ermità

 

 

 

La botiga de queviures El Celler de Mura (bellíssim poblet de la comarca del Bages, en ple Parc de Sant Llorenç del Munt i l’Obac)  s’afegeix a la venda de la Ratafia de l’Ermità dins de la cuidada selecció de productes que ofereix. La seva propietària Roser Font, que va obrir aquest establiment ja fa més de 12 anys, ofereix la venda de melmelades i oli (d’oliveres centenàries) de producció pròpia, el cigronet de Mura (varietat local), embotits artesans de la zona entre molts d’altres productes del camp i de l’hort. També hi trobareu a la seva botiga el Calendari de l’Ermità i els llibres de la seva col·lecció: Cuinar en temps de crisi, Celebrem el Nadal i Tornar als remeis de sempre.

El Celler
c/ Roquetes, 15
08278-MURA
Tl: 93 831 73 39

 

 

Festa del tió

Cal anunciar la celebració de la Festa del Tió que es convoca cada any a Mura que anima i decora les places i els carrers empedrats d’aquest poblet de pessebre, apareixent en finestres, portals, balcons i teulades imitant oficis i activitats diverses. Durant el pont de la festa de la Immaculada els vilatans organitzen aquesta mostra de tions i l’ajuntament en posa de molt vistosos a les places. Des del diumenge 10 de desembre fins el 7 de gener, aquests tions queden exposats i participen d’un concurs que els visitants també poden votar a través del hastag #tiodemura

Durant el cicle nadalenc també hi ha diferents activitats: Pujada del pessebre al Montcau, cagada de Tió pels infants, visita del Patge Siau i la Passada dels Reis.

 

Vegeu: www.mura.cat