Quina morra! present al Sant Jordi 2018-La Ràpita i Tortosa

Signatura del llibre a Sant Carles de la Ràpita i Tortosa

Durant la diada de Sant Jordi, l’associació Morràpita participarà de la festa amb una parada informativa que estarà oberta tot el dia a Sant Carles de la Ràpita, a la plaça Carles III, i on es signarà el llibre Quina morra! El joc d’estratègia per als nous pirates, que l’associació va presentar recentment.

Rafa Balagué, membre de Morràpita i un dels autors de Quina morra!, també ha estat convidat a participar a dues activitats relacionades amb el llibre:

  • D’11h a 13 hores estarà als estudis de Ràdio Ràpita.
  • De 17h a 18 hores estarà signant llibres a la Biblioteca Marcel.lí Domingo de Tortosa (c/ de la Mercè núm. 6).

Quina morra!, editat per Edicions Morera dins la Col.lecció Ermitàens descobreix la morra, un joc d’estratègia que es juga amb les mans i que durant segles ha perviscut al Mediterrani. Rafa Balagué explica els orígens del joc, la seva història i la recuperació actual. I també ens dóna totes les claus per jugar-hi. A més a més, a través de cinc relats plens d’imaginació del jove escriptor rapitenc David G. Caballero, el lector podrà reviure on, qui i com es jugava a la morra en diferents èpoques del passat.

El llibre està prologat pel reconegut folklorista Amadeu Carbó, i tots els textos estan acompanyats per suggeridors dibuixos de l’il·lustrador Ferro així com per imatges històriques i descriptives que ens ajudaran a entendre millor com es juga a aquest joc, senzill i apassionant.


Quina morra! està a la venda a llibreries de Catalunya i Andorra