Edicions Morera, editora del tradicional Calendari l’Ermità

El Calendari l’Ermità és una de les publicacions més antigues que s’editen a Catalunya, a més de 145 anys de trajectòria ininterrompuda. Està editat per Edicions Morera, una editorial creada el 2015 dedicada principalment a temes de cultura popular i tradicional. Edicions Morera recull l’herència familiar de la centenària publicació i li dóna un nou impuls tot mantenint la seva singularitat, amb l’objectiu de recuperar el nom familiar i posar en valor l’interès pel món del llibre i l’edició que durant tants anys ha perviscut a la seva família.

En la mateixa línia, Edicion Morera impulsa la Col·lecció l’Ermità, una proposta editorial pensada per acostar al lector temes relatius a la cultura popular i tradicional, astronòmica o agrària a través de quaderns i petits llibres monogràfics pràctics i de fàcil lectura. Una col·lecció que des del primer moment ha tingut una excel·lent acollida i que actualment ja compta amb deu títols.

Per tal de reforçar la marca Ermità, el 2016 Edicions Morera treu al mercat un primer producte associat a les seves publicacions: la Ratafia de l’Ermità.

Consell editorial

Edicions Morera compta amb un Consell Editorial integrat per professionals de reconegut prestigi en l’àmbit editorial i de la cultura popular i tradicional.

Amadeu Carbó. Folklorista i escriptor

Pep Fornés. Antropòleg

Marta Ibañez. Catedràtica de llengua i literatura catalanes

Fra Valentí Serra de Manresa. Arxiver caputxí, historiador i estudiós de la cultura popular

Núria Salán. Enginyera metal·lúrgica. Professora i Investigadora UPC. Presidenta Societat Catalana Tecnologia

Estanislau Tomàs. Arquitecte

Norbert Tomàs. Director d’Edicions Morera

Responsable comunicació

Francesc Buxeda Aliu
francesc@sorolldefons.com 
www,francesbuxeda.cat
Tl.: 667 618 656

Continguts xarxes socials
Lola Escudero

 


publicacio@calendariermita.cat   info@edicionsmorera.com

www.edicionsmorera.com

Tl.: 654 50 94 90