Presentació
del llibre de remeis a
Breda, 7 de maig

Tornar als remeis de sempre

a la 754ª Festa de l’Ajust i

2ª Fira del Monestir de Breda

 

Després de l’èxit d’assistència obtingut l’any passat, aquest proper diumenge 7 de maig a les 13:00 h, a la carpa situada a la Plaça de la Vila de Breda (la Selva), tornarà fra Valentí Serra, en aquesta ocasió, per presentar el seu nou llibre Tornar als remeis de sempre i explicar les curiositats que conté sobre els ungüents i pocions que serviren d’eficaç remei en temps passats.

Com és habitual, vindrà carregat d’herbes per mostrar-les i fer-ne un reconeixement i explicació sobre les seves propietats remeieres. També, en una graella amb foc de llenya prepararà una bullidura especial d’herbes que deixarà tastar als assistents, així com també oferirà un tast de la Ratafia de l’Ermità dels Pirineus.

Durant aquest cap de setmana hi ha organitzades diverses activitats  per a totes les edats: taller de cal·ligrafia medieval, concert d’antics escolans de Montserrat, sardanes, visita al monestir benedictí de Breda, espectacles infantils, correfoc,…. Hi ha també programades   conferències interessants que ens apropen a la cultura monàstica medieval i renaixentista, els seus valors patrimonials arqueològics, gastronòmics, religiosos…

Ademés hi haurà fira de productes d’alimentació i artesanía i algunes parades oferiran productes específicament monacals.

 

 

 

 

 

Vegeu el programa

WEB FIRA DE L’AJUST 2017

 

medieval i