Medalla de plata de Catavinum CWWSC
per la Ratafia de l’Ermità

 

La Ratafia de l’Ermità obté medalla de plata

al Catavinum World Wine & Spirits Competition, 2017

 

La sisena edició del concurs internacional “Catavinum World Wine & Spirits Competition” acaba de publicar els resultats de la cata de vins i licors, una cata en què han participat més de 20 països d’arreu del món que han presentat un total de 3.480 vins i licors procedents d’Argentina, Austràlia, Àustria, Bulgària, Canadà, Grècia, República Txeca, França, Alemanya, Itàlia, Malta, Portugal, Suàáfrica, Espanya, Estats Units o Xile, entre d’altres.

El concurs està organitzat i desenvolupat per Catavinum a Vitoria-Gasteiz i està obert a tots els vins de món: tranquils, escumosos, de licor i semi dolços /dolços. Els seus objectius són informar als consumidors i professionals internacionals del vi sobre la qualitat dels vins premiats al certamen, col.laborant en la seva difusió i comunicació. També aportar un missatge d’orientació al 80% dels consumidors que esperen referències internacionals sobre vins i licors, i contribuir a la difusió de la cultura de vins i licors de qualitat.

Dels quatre destil·lats presentats per Catalunya, Licors Portet ha obtingut dues medalles d’Or amb l’Anís dolç Sanromà i la Ratafia dels Raiers reserva 21 llunes; i dues medalles de Plata per la Ratafia dels Raiers i la Ratafia de l’Ermità. 

Aquest reconeixement de la Ratafia de l’Ermità per part dels experts de Catavinum confirma les bones valoracions que també ha tingut del públic en general des de la seva sortida, el novembre de 2016.

La Ratafia de l’Ermità és un licor de nous verdes, plantes aromàtiques i fruites elaborat amb mètodes tradicionals a partir d’una fòrmula del segle XVIII recuperada per Fra Valentí Serra de Manresa, caputxí.

Veure fitxa de Catavinum

Veure notícia a Pirineus TV