Fira Natura
Lleida, 28 i 29 de febrer i 1 de març

En contra dels plàstics – A favor del medi ambient

 

Fira Natura torna un any més a Lleida, una fira pensada com activitat de sensibilització i promoció d’hàbits més sensibles, respectuosos i saludables pel medi ambient i les persones. Atenent a l’emergència climàtica, aquest any la fira s’ha volgut centrar a exposar i denunciar la producció desmesurada de plàstic i els efectes tan nocius que té pel nostre planeta i els diferents ecosistemes que la conformen.

Enguany el catàleg d’activitats torna a destacar per la seva gran pluralitat temàtica, amb ponències i tallers que tractaran les causes del canvi climàtic, els efectes del plàstic i les dietes saludables, entre altres, amb ponents com el periodista i geògraf Francesc Mauri, la xef en cuina saludable i dietista Marta Vergès, l’osteòpata David Ponce o Patricia Reina i Fernando Gómez, autors de “Vivir sin plástico”.

A la fira també trobareu estands de tota mena amb productes i serveis 100% ecològics amb el medi ambient.

  • Dissabte tot el dia a l’exterior – Mercat de fruita i verdura ecològiques directes dels productors, accés lliure
  • Exposicions ambientals, i dels olis presentats al 19è concurs del millor oli d’oliva verge extra ecològic
  • Exposició puzle, Lleida capital catalana de les Cigonyes, i exposició sobre els efectes del plàstic

És necessari comprar entrada a preus molt populars.

👉 Més informació:

Programa de la Fira de la Natura 2020

 


Fira Natura va néixer el 1999 de la mà d’Ipcena-EdC, entitat ecologista de les terres de Lleida, amb la finalitat d’eixamplar la consciencia vers un consum saludable, potenciant l’aprenentatge en l’autosuficiència i gestió personal per reduir costos i impactes innecessaris. Fira Natura compta amb la participació de gairebé mig centenar de voluntàries i voluntaris que de forma desinteressada participen en la gestió de la pròpia fira donant un alt valor social al projecte.