Festa Major
Santa Eulàlia de Riuprimer

 

 

 

Santa Eulàlia de Riuprimer estrena un nou cap gros

Festa Major d’Hivern, 10 de desembre

 

cartell fira santularia final 2La Festa Major de Santa Eulàlia de Riuprimer es celebra el 10 de desembre, dia de la seva patrona Santa Eulàlia de Mèrida. Amb aquesta festa d’hivern s’inicien les activitats pròpies del cicle nadalenc. Aquest any, però, l’escola El Roure Gros, creadora dels gegants del poble restaurats l’any passat, ha afegit un nou capgròs a la família, en Rouret. Aquests passejarán per laplaça de la Rectoria el diumenge 13.

El dia central de la Festa, és el de la patrona, el 10 de desembre. Al migdia hi haurà la Missa de Festa Major, enguany cantada pel poble. A les 6 de la tarda, al Casal d’avis hi haurà l’actuació musical i teatral amb el Grup teatral Pep de Prats de Lluçanès i l’espectacle Son de cançons.

El dissabte dia 12 al matí, arriba el ja tradicional taller de tions.  El diumenge es celebrara la quarta edició de la Fira Santulària, una mena de mostra d’entitats del poble que compta amb inflables i ponis per la mainada, paradetes d’artistes locals. Es realitzarà una xocolatada benèfica i tómbola així com l’actuació del grup   Tam-Tam Gospel, a l’Església, per la Marató de TV3. 

El diumenge 20 es podrà veure la representació del Pessebre Monumental als baixos de la Rectoria, que s’estrena després de la Missa del Gall i es podrà veure durant diversos diumenges i festius; La representació del Conte de Nadal, amb actors sobretot de l’AMPA del Roure Xic que dediquen els beneficis de les 3 funcions a la Llar d’Infants. El dia 27 hi haurà la visita dels Patges Reials per recollir les cartes dels infants.

Vegeu el programa complet