Edicions Morera amb el sorteig solidari
de la Grossa dels Nassos

Sorteig a favor de la ONG dels Pallapupas

Aquest Nadal, Edicions Morera aporta el seu granet de sorra a la Grossa dels Nassos, un sorteig solidari que organitza el grup  “Un camí de nassos” a favor dels Pallapupas, la ONG de pallassos d’hospital, que amb les seves visites procuren millorar l’estat emocional de les persones malaltes, mitjançant l’humor i el teatre

Els membres d’Un camí de Nassos són un grup d’amics que l’any 2014 es van proposar el repte de fer el Camí de Santiago amb un nas de pallasso per tal de poder ajudar als Pallapupas. I des de llavors continuen fent camí organitzant accions com guardioles, venda de merchandising, etc. Tot un exemple de solidaritat.

Per la Grossa dels Nassos compten amb donatius de diverses empreses i entitats que col·laboren amb lots de productes. El sorteig d’aquest 2021 es farà el diumenge 12 de desembre a les 11h al Café d’Igualada i a través de les xarxes socials d’Un cami de Nassos s’anunciarà el guanyador/a

Hi participaran les persones que facin un donatiu a la guardiola d’aquest any que trobareu a bit.ly/ucn7bis i que estarà oberta fins dissabte 11 a la nit!

Volem aprofitar per agrair a Un Camí de Nassos i també als Pallapupes per la gran tasca que fan en portar somriures i il·lusió als hospitals.

Endavant!!

 

El lot d’Edicions Morera per la Grossa dels Nassos 2021