Copes amb brownie, mascarpone, fruites del bosc i ratafia

La ratafia, el toc especial dels postres

Pel cap de setmana o un dia especial, us proposem aquestes copes amb brownie, crema de mascarpone i fruites del bosc, fàcils de preparar i molt bones.

Nosaltres, a més, hem afegit una mica de la nostra Ratafia Ermità i el resultat és deliciós.

Us ho expliquem:

  1.  Comencem per posar al fons d’unes copes de postres un trossets de brownie que prèviament haurem emborratxat amb una mica de ratafia.
  2. Seguidament, afegim una capa de la crema de mascarpone i a sobre una cullerada de melmelada de fruites del bosc. Nosaltres hem fet servir la melmelada artesana del @elcellerdemura
  3. Seguim posant uns trossets més de brownie, i acabem amb una darrera capa de mascarpone i una altra cullerada de melmelada 🍓

Ja vegeu que és una recepta realment fàcil, que cadascun pot adaptar al seu gust, en el sentit de posar més o menys melmelada o mascapone.

Per fer la crema de mascarpone hem barrejat 250gr de mascarpone amb dos iogutrs naturals i sucre al gust. Si voleu unes copes més lleugeures, podeu substituir aquesta crema per quatre iogurts grecs.

El brownie també el podeu substituir per coca de iogurt amb cacau o per les clàssiques galetes esmicolades, però la textura del pa de pessic de xocolata ens agrada més i és més addient per afegir-hi la ratafia.

Esperem que les proveu i que us agradin !!

L.E.

👉 Més receptes amb ratafia aquí


La Ratafia de l’Ermità és un licor de nous verdes, plantes aromàtiques i fruites i està elaborada amb mètodes tradicionals a partir d’una fórmula del segle XVIII recuperada per Fra Valentí Serra de Manresa, caputxí.
Des de la seva creació el setembre de 2016, ha obtingut diferents guardons al Catavinum World Wine & Spirits competition, al Certamen Topwine i una valuosa puntuació de 90 punts de la Guia Peñin.
Podeu consultar els punts de venda de la Ratafia de l’Ermità aquí