Conferència d’Amadeu Carbó sobre “Corpus” a Caldes de Montbui
30 setembre

CORPUS. Flors, colors i festa

La Federació Catalana d’Entitats Catifaires i Acció Cívica Calderina, han convidat al folklorista Amadeu Carbó, autor del llibre Corpus, La festa de les festes, (Col·lecció l’Ermità núm. 10), per realitzar una xerrrada al voltant d’aquesta històrica i extraordinària celebració de la que provenen bona part dels elements que formen part de les festes populars  actuals, com és el cas de les enramades i les catifes de flors.

La xerrada tindrà lloc el dimecres 30 de setembre, a les 19h, a la Sala gran del Casino (c/ del Forn, 15) de Caldes de Montbui.

L’entrada és lliure.

Amadeu Carbó és col·laborador habitual de les edicions de la Col·lecció l’Ermità, amb qui ha publicat dos títols: Celebrem Nadal i Fins aquí hem arribat (en coautoria amb Jordi Cubillos). A Corpus. La festa de les festes ens ofereix el relat d’una altra celebració que forma part del calendari festiu popular de Catalunya. Ens explica de forma molt clara i divulgativa, el perquè, el significat i l’orígen d’una festa que está considerada “la festa de les festes”.

Corpus. La festa de les festes forma part de les activitats organitzades amb motiu de la conmemoració dels 700 anys de la celebració de la primera processó de Corpus de Barcelona.

 


CORPUS. La festa de les festes compta amb el PATROCINI de            I la col·laboració de

[ezcol_1third]

[/ezcol_1third]

[ezcol_1third]

 

[/ezcol_1third]

[ezcol_1third_end]

 

[/ezcol_1third_end]