Presentació de “Fins aquí hem arribat”
Barcelona, 29 d’octubre

La Violeta de Gràcia acull la presentació de

Fins aquí hem arribat

el nou llibre d’Amadeu Carbó i Jordi Cubillos

 

Es pot cantar i ballar en una vetlla?

Quines guies d’ànimes coneixeu?

Podeu celebrar tranquils Tots Sants i Halloween?

Qui hi cap en el cementiri més petit del món?

Per què hi ha epitafis divertits i enterraments festius?

 

El proper dilluns 29 d’octubre, a les 19.30 h, tindrà lloc a Barcelona la presentació de “Fins aquí hem arribat. Què fem i com celebrem el darrer adéu”, el sisè títol de la Col·lecció l’Ermità, editat per Edicions Morera. El llibre, escrit per Amadeu Carbó i Jordi Cubillos, grans coneixedors de la cultura d’arrel tradicional, ens parla de costums, creences, rituals, llegendes, parèmies, oficis,… relacionats amb la mort, un tema del qual no se’n parla gaire tot i que hi ha molt a dir.

Un llibre original i valent, escrit en to amable i divulgatiu, on descobrirem moltes curiositats i històries singulars, tot acompanyat per una acurada selecció d’imatges i il·lustracions, que ens faran més atractiva la lectura.

La presentació es celebrará a la Sala d’Actes del Centre de Cultura Popular La Violeta (c/ Maspons, 6; Gràcia), i comptarà amb la presència dels autors del llibre, que estaran acompanyats pel popular senyor Marcel·lí Virgili, qui ha fet un peculiar pròleg pel llibre ja que, segons diu ell ,”es especialista en la materia”.

 

 


Amb el suport de