El Calendari l’Ermità
a Cal Tino Garden
de Cabrera d’Anoia

El Calendari de l’Ermità a la venda a Cal Tino

 

Aquest Nadal trobareu el tradicional Calendari de l’Ermità a l’espai de decoració de Cal Tino Garden, a Cabrera d’Anoia.

Cal Tino Garden és un centre especialitzat en jardineria, paisatgisme i decoració per la llar, que ofereix serveis tan variats com la construcció i manteniment de jardins, piscines, gespa artificial, jardins verticals, controls fitosanitaris, etc., tot amb una aposta clara per la innovació i el respecte amb el medi ambient.

A banda d’una gran varietat de plantes d’interior i exterior i complements de jardineria, Cal Tino disposa d’un espai dedicat a la decoració de la llar, la terrassa i el jardí que, en aquestes dates ens ofereix tot el necessari per a la decoració nadalenca. Des d’objectes de fusta, elements vegetals i decoració natural, elements d’il·luminació i arbres sostenibles, tot pensat per donar calidesa i intimitat als ambients durant les festes.

Precisament, els elements vegetals adquireixen un protagonisme especial durant el Nadal per tot el simbolisme que representen. Així ens ho explica Amadeu Carbó en el seu llibre sobre tradicions i costums nadalenques Celebrem el Nadal:

“La molsa, el galzeran, el boix, el grèvol, el vesc, l’arbre, el tió, les ponseties… tot són elements vegetals que tenen diverses funcions i també diverses procedències. Tota una representació simbòlica i de la bona fortuna pel temps nou que encetem en aquest moment del solstici d’hivern”.

Aquest Nadal, a Cal Tino també es podrà adquirir el tradicional Calendari de l’Ermità, una publicació associada als valors del món rural, la natura, la pagesia i la jardineria, i també a la tradició del Nadal quan es fa especialment present.

👉 Com arribar a Cal Tino

Trobareu Cal Tino Garden anant per la carretera c-15, km 32 i agafant la sortida de Canaletes – Mediona  (al terme de Cabrera d’Anoia, entre Igualada i Vilafranca del Penedès).