• Xerrada a Barcelona

El perquè del bon pa

Història, present i futur d’un aliment bàsic

Dimarts 12 de novembre de 2019 a les 19 h, a La Violeta de Gràcia (Barcelona)

 

Amb motiu de la recent edició del llibre PA DE FLEQUER. La cultura d’un aliment bàsic (Col·lecció l’Ermità, 9), EDICIONS MORERA i el GREMI DE FLEQUERS DE LA PROVÍNCIA DE BARCELONA han organitzat una xerrada on es parlarà de diferents aspectes al voltant del pa i de com s’ha convertit en un dels aliments que desperten més interès en l’actualitat.

Intervindran:

  • Jacint Torrents i Joaquim Sañé, autors del llibre i grans coneixedors de la història del pa i els seus oficis.
  • Jordi Morera, reconegut flequer de l’Espiga d’Or de Vilanova i la Geltrú i d’Espícula Andorra. Distingit amb el Premi Forner Mundial 2017.

La xerrada es celebrarà al Centre Cultural La Violeta (c/ Maspons, 6), espai de referència que acull la seu de diverses entitats de cultura popular del barri de Gràcia a Barcelona.

Al final de l’acte s’oferirà un tast de diversos tipus de pa i Ratafia de l’Ermità.

L’entrada és lliure.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà