VIRUS POPULAR CONFINA
SANT JORDI

VIRUS POPULAR CONFINA SANT JORDI UNA SETMANA SENCERA

Del 20 al 26 d’abril, a les 22 hores, al Canal YouTube

El Calendari l’Ermità és un dels col·laboradors de la iniciativa

 

Cada dia un capítol relacionat amb la Diada de Sant Jordi

Les converses diàries de Virus Popular continuen i ja són quasi quaranta les càpsules sobre cultura popular disponibles al seu Canal YouTube. Per celebrar la diada de Sant Jordi, Virus Popular ha decidit fer-ho només el dijous 23 d’abril, sinó tota la setmana, amb set capítols relacionats amb el patró de Catalunya des de tots els vessants possibles.

La primera de les converses serà el dilluns 20 amb Lluís Marmi de la Tradillibreria, especialitzada en cultura popular. La mateixa diada de Sant Jordi, dijous 23 d’abril, serà Norbert Tomàs, director d’Edicions Morera i editor de la Col·lecció l’Ermità, qui parli de llibres.

El conjunt de set capítols que s’emetran del 20 al 26 d’abril, a les 22 hores pel Canal YouTube de Virus Popular seran els següents:

  • Dilluns 20: Llibreter confinat, amb en Lluís Marmi.
  • Dimarts 21: La Incorrecta confinada, amb La Incorrecta.
  • Dimecres 22: Rosa confinada, amb l’Astrid van Hinkel.
  • Dijous 23: Editor confinat, amb en Norbert Tomàs.
  • Divendres 24: Sexualitat confinada, amb Les Mandràgores.
  • Dissabte 25: Fantasmes confinats, amb la Victòria Badia i la Sibil·la Vigna.
  • Diumenge 26: Xarxes confinades, amb en Rafel Pérez Sorlí.

II Vermut Pandèmic especial Sant Jordi en directe

La setmana de Sant Jordi tindrà el seu punt àlgid el diumenge 26 a les 12 hores amb la segona edició del Vermut Pandèmic, on tothom pot participar en directe al concurs Kahoot especial Sant Jordi. Només tindran opció de guanyar la gran Virus Panera les persones que abans de la data del concurs s’hagin afanyat a inscriure’s al nostre web www.viruspopular.cat. Degut a l’èxit de la primera edició, que va superar el límit previst del centenar d’inscrits, en aquesta ocasió hem decidit incrementar la participació fins a un màxim de 150 persones.

El premi que s’endurà la persona guanyadora estarà format per tota una sèrie de regals que els nostres col·laboradors aniran aportant i que faran créixer la Virus Panera fins al dia que arribi el concurs. Les entitats i empreses que decideixin col·laborar aportant un obsequi relacionat amb productes artesans o activitats de cultura popular, ho podran fer omplint el formulari que trobaran al web.