Perles de Ratafia dels Raiers

Innovació de Licors Portet

 

Licors Portet, un dels fabricants de licors tradicionals més reconeguts del país, presenta una original innovació gastronòmica a la Fira de la Ratafia de Santa Coloma de Farners que es celebra els dies 8 a 11 de novembre: les Perles de Ratafia dels Raiers.

Les Perles de Ratafia dels Raiers són petites esferes elaborades amb una innovadora tècnica, que les embolcalla amb algues brunes, fent una pel·lícula termo resistent que fa posible fer-les servir tant en postres com en plats cuinats, ja siguin freds o calents, de manera molt senzilla i amb una elegant presentació, aportant un toc de ratafia als plats.

Amb quins plats es poden maridar les PERLES de RATAFIA dels RAIERS?

Les Perles de Ratafia dels Raiers són un plaer pels paladars gormands i, en especial, pels amants de la ratafia. Mariden de manera excel·lent tant amb un foie, un formatge madurat o del tupí, una sopa freda de porros o de meló, o un carrée de corder xisquet. Així mateix, també excel·lents per acompanyar amb un tiramisú, un flam casolà, un pastís de xocolata, un torró trufat o qualsevol plat o postres que creieu adient.

LICORS PORTET, S. A.

Av. Sant Miquel del Pui, 4

25500 La Pobla de Segur, Pallars Jussà, Lleida


www.licorsportet.cat


 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà