El Calendari de l’Ermità i “Celebrem el Nadal”, 

regals que fan Nadal

Ara que s’acosten les festes nadalenques arriba el moment de buscar algun petit obsequi per felicitar el Nadal a famliars i amics. Són petits regals, fets de manera compartida, com és el cas de l’amic invisible.

Des d’Edicions Morera us suggerim el Calendari de l’Ermità com a regal de Nadal. Una publicació sinònim de cultura i tradició, que podeu adquirir a un preu molt asequible. El podeu acompanyar amb el llibre “Celebrem el Nadal”, d’Amadeu Carbó, que explica un munt de curiositats sobre el nostre costumari nadalenc.

A l’hora de preparar el regal, us proposem posar el Calendari dins d’una bossa o saquet de roba amb motius nadalencs, escrivint el nom del destinatari o una frase bonica. Si el voleu regalar a la família el dia de Nadal, podeu colocar a la taula un calendari al lloc de cada convidat. Serà un detall que ajudarà a vestir la taula i que de ben segur agradarà!!

 

Regalar el Calendari de l’Ermità és una bonica manera de felicitar el Nadal i trasmetre els millors desitjos per l’Any Nou.

El Calendari de l’Ermità és una guia de cultura popular que podem utilitzar durant tot l’any. Trobarem informació sobre eclipsis, efemèrides, fires i festes majors, consells pel conreu de l’hort i el jardí, el sant del dia, les fruites i hortalisses de cada estació, curiositats sobre astronomia, dites i refranys, costums i tradicions,… sense oblidar-nos del “Calendari dels nens i les nenes”, un divertit desplegable pensat per als més petits que s’inclou gratuïtament.

 


El Calendari de l’Ermità és a la venda a quioscs i llibreries de Catalunya i Andorra

“Celebrem el Nadal” és a la venda a llibreries de Catalunya i Andorra


 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà