La Pastisseria Trias de Santa Coloma de Farners

s’afegeix a la venda de la Ratafia de l’Ermità

 

w-magda-tolosa-de-trias-i-fra-valenti-2

Fra Valentí Serra i Magda Tolosa

La centenària Pastisseria Trias va ser comprada per Joaquim Trias, besavi de l’actual propietari Joaquim Trias. A Santa Coloma de Farners ja hi havia hagut dos pastissers abans de que en Trias la comprés l’any 1908 i que va ser creada el 1870. La senyora Magda Tolosa, mare d’en Joaquim Trias, va rebre en Fra Valentí Serra i a Norbert Tomàs  durant la diada de la Festa de la Ratafia el passat 12 de novembre. Ella comparteix, amb molt d’entusiasme, els mateixos valors  de la tradició cultural i popular catalana, el rigor en la recerca del coneixement de les herbes per a la formulació autèntica de la ratafia i de l’esforç per la qualitat del producte ben fet com ho demostren les seves famosíssimes galetes.

Pastisseria Trias no ha dubtat en confiar en un producte que neix de l’expertesa d’ Àngel Portet en la fabricació de licors, de la saviesa i el rigor històric amb què treballa Fra Valentí Serra, arxiver caputxí, qui ha fet la troballa de la recepta de la ratafia, una de les més antigues de Catalunya que es coneix, i dels valors de tradició, rigor en els continguts i promoció de la cultura popular que representa el Calendari de l’Ermità.

 

La Pastisseria Trias està situada al Carrer del Centre, núm. 45 de Santa Coloma de Farners.
www.triasbiscuits.com

 

La tradició centenària que perviu amb qualitat i rigor fins els nostres dies:

PASTISSERIA TRIAS des de 1908
LICORS PORTET des de 1884
CALENDARI DE L’ERMITÀ des de 1876

 

trias_1908

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà