Ratafia de l’Ermità

RATAFIA DE L’ERMITÀ
Licor de nous verdes, plantes aromàtiques i fruites

* * *

Elaborada amb mètodes tradicionals

a partir d’una fórmula del segle XVIII

recuperada per Fra Valentí Serra de Manresa, caputxí.

Es tracta d’una ratafia, de tradició catalana, elaborada per la maceració en aiguardent de vi de les 17 plantes aromàtiques i fruites que composen la recepta original.

La seva graduació és de 26% vol. d’alcohol i el contingut en sucre de 250 grams per litre.

Es presenta en ampolles de 50 cl (Mides: 31,5 x 9,5 x 5 cm / Pes: 1.130 gr)

 

 

VALORACIONS


Medalla d’Or del Certamen Topwine 2017

Medalla de Plata 2017 del Catavinum World Wine&Spirits

Resultat d'imatges de 90 puntos guia peñin

90 punts de la Guina Peñín 2017

La RATAFIA DE L’ERMITÀ dels Pirineus és un licor elaborat a partir d’una recepta de finals del segle XVIII transcrita dels arxius caputxins per Fra Valentí Serra de Manresa, reconegut estudiós de les plantes medicinals, herbes i espècies i les seves aplicacions remeieres i culinàries. Aquest fet la converteix en una de les ratafies catalanes més antigues..

RATAFIA DE L’ERMITÀ està elaborada per Licors Portet, una de les fàbriques de licors tradicionals més reconegudes del nostre país, amb més de 125 anys de trajectòria i guardonada amb diferents distincions nacionals i internacionals.

Licor aperitiu i digestiu, la tradició pairal i monàstica de Catalunya aconsella una copeta de ratafia, beguda amb moderació, després dels àpats festius, ja que afavoreix la digestió i activa la circulació de la sang.

És també un excel·lent complement a la cuina en salses o rostits, on aporta tots els sabors i matisos de les plantes amb què s’elabora i també per elaborar postres amb fruita o pastisseria. Podeu consultar algunes RECEPTES aquí 

 


⭕ Consulta els punts de venda de la Ratafia de l’Ermità