La botiga pastisseria de degustació CAELUM

nou punt de venda de la Ratafía de l’Ermità

 

Hilde Teerlink, Fra Valentí, Nora Piera i Conxita Monts

L’equip de CAELUM amb Fra Valentí Serra. d’esquerra a dreta, Hilde Teerlinck, Fra Valentí Serra, Nora Piera i Conxita Monts (propietària)

 w Conxita Monts i Fra ValentíLa botiga CAELUM, situada al carrer de la Palla número 8 de Ciutat Vella de Barcelona incorpora, entre els seus productes de vins i licors d’origen o essència conventual o monàstica, la venda de la Ratafia de l’Ermità (produïda per Licors Portet i el Calendari de l’Ermità).  Aquesta petita botiga-cafeteria és una joia de l’oferta gastronòmica per a la degustació de productes excepcionals provinents de convents de clarisses, jerònimes, benedictins, franciscans, trapencs i altres ordes religioses. L’ambient de la decoració, l’autenticitat del seu mobiliari i de les pedres que la sustenten (amb una anomenada “cripta”, que no és ni més ni menys que una part dels antics banys jueus femenins) fan d’aquesta botiga un espai realment singular en el conjunt de l’oferta gastronòmica a Barcelona.

Conxita Monts, la propietària de CAELUM, convida a tenir una experiència gastronòmica de gran sensibilitat en la degustació dels seus productes de reposteria artesana que contenen l’autenticitat del coneixement i la saviesa de les fòrmules de la pastisseria monacal, sana i natural. Només cal llegar el llistat que ens proposa: Dolços de carbassa. Pastissets de toronja. Trufes de xocolata. Rosquilles. Magdalenes. Lunitas. Cortadillos de pasta de full. Pestiños. Rovells de Santa Teresa. Crestes de poma. Glòries d’albercoc. Bescuits de canyella. Coca de la Serra. Licor de Eucaliptine. Vi de taronja. Melmelada de meló, canyella i llimona. Confitures i gelatines de roses i gessamí. Mel de milflors. Ossos de Sant Expidit. Llet fregida. Mantell de monja. Pa de caritat. Panellets de Tots Sants. Polvorons. Roses de Santa Caterina. Suplicacions. Sospirs de monja. “Tossinets” de cel. Torrons. Rovells de Sant Leandre. “Bienmesabe”. Flam de cireres de l’Ascensió. Figues en almívar. Cabell d’àngel … 

Conxita Monts va rebre de forma entusiasta el caputxí Fra Valentí Serra per compartir els “secrets” que contenen les sàvies receptes dels licors i els productes gastronòmics de tradició monàstica.

Vegeu el web de CAELUM

w Ratafia amb pastissos

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà