L’Ermità a
Cal Tino Garden

 

La ratafia i la Col·lecció l’Ermità

al racó gourmet de Cal Tino

 

Cal Tino Garden és un espai dedicat a la jardineria i la decoració a Cabrera d’Anoia, on trobarem tots els elements necessaris per a fer un bon jardí o una terrassa o balcó: flors i plantes, arbres fruiters, herbes remeieres, testos, fertilitzants, eines, graves, màquines, canyissars,…. A més, també trobarem una selecció d’objectes de decoració, de materials, formes, textures i colors en perfecta harmonia, que permeten integrar la natura a l’espai interior.

I per completar la vista i les olors, Cal Tino ofereix un petit i acollidor espai de descans per retrobar-se amb els gustos de productes gourmet, on trobarem vins de les bodegues més exquisides del Penedès, la mel Alemany del Montsec,,… i a partir d’ara la Ratafia de l’Ermità juntament amb alguns dels títols de la Col·lecció l’Ermità com Tornar als remeis de sempreEl llibre de la mel, Llegim l’UniversPa de flequer així com el tradicional Calendari de l’Ermità.

 

 

La jardineria de Cal Tino está dirigida per la parella de joves emprenedors, els enginyers tècnics agrícoles Anna Romeu i Jordi Claramunt, que ofereixen projectes i serveis complets de disseny i manteniment de jardineria. Tenen l’espai de venda a Cabrera d’Anoia (Carretera C-15; Km. 32, sortida Canaletes).

Cal Tino i el Calendari de l’Ermità promocionen els valors de la saviesa del camp i els productes naturals,  tot compartint en els seus espais de comunicació, consells i recomanacions sobre el conreu de les plantes del jardí, de l’hort, de l’hort urbà i les herbes remeires, així com les fruites i verdures de temporada. Us recomanem especialment que seguiu el Facebook de Can Tino Garden  o el Blog on trobareu informació sobre totes les activitats que organitzen així com un munt de consells per tenir el jardí a punt durant tot l’any.