Presentació on-line del nou
Calendari de l’Ermità, 2021
11 de novembre a les 18.15h

En temps de pandèmies,

el calendari per seguir el ritme de la natura

 

El proper dimecres 11 de novembre a les 18.15h  es presenta ON LINE a través de Facebook i el canal You Tube  la nova edició del Calendari de l’Ermità, 2021 amb la participació dels seus autors. A més de conèixer particularitats dels continguts explicades pel seu editor, tindrem l’oportunitat de conèixer en directe els autors que han col·laborat en aquesta edició especial i les seves reflexions a propòsit d’un any molt singular i del valor que té la natura i la importància d’escoltar-la, seguir el seu ritme i aprendre d’ella.

Els autors que participaran són Astrid van Ginkel, Fra Valentí Serra de Manresa, el Senyor Marcel·lí Virgili, Amadeu Carbó i Xavi Malet.

👉 Vegeu Nota de premsa

 

 

 

Aprofitem per esmentar els altres col·laboradors que fan possible la producció i la qualitat dels continguts del Calendari l’Ermità, l’assessorament i la seva difusió: Beatriz Rodríguez, Lola Escudero, Jordi Ardèvol, Miriam Ardévol, Anna Balaguer, Francesc Buxeda, Pep Fornés, Marta Ibañez, Núria Salán, Estanislau Tomàs, Josep M.Codina, Teodoro López Moratalla, Lluís Marmi, Àngel Portet, Josep Preseguer, Pau Urgell i Província de Frares Caputxins de Catalunya.

I també als patrocinadors i anunciants: