Presentació de la publicació

50 partitures per acordió diatònic. Volum 2

 

M. de Déu de la Roca

Ermita de Mare de Déu de la Roca

El divendres 15 de juliol, a les deu de la nit, a l’ermita de la Mare de Déu de la Roca de Mont-roig del Camp (Tarragona) es presentará el segon volum de la publicació “50 partitures per acordió diatònic” de Francesc Marimón i Busqué promogut pel Departament de Cultura de la Generalitat.

L’acte serà presidit pel director general de Cultura Popular i Associacionisme i Acció Culturals, Sr. Lluís Puig. L’acte es clourà amb un concert d’acordionistes vinguts d’arreu de Catalunya.

AAFF coberta acordio 05_06_16.indd

La partitura inclou interessantissimes danses populars: valsos, polques, masurques, jotes, himnes, xotis, pasdoble, rumba, contradances, fandango, tarantel·la, sardanes, ball pla… totes elles classificades amb el número de botons i comentades per a l’estudi progressiu de l’acordió diatònic. Els comentaris també aporten interessant  informació històrica i per a la bona interpretació. L’edició inclou dos CD amb les gravacions de totes les cançons.

Aquesta activitat s’emmarca en la X edició del Cap de Setmana Diatònic (del 14 al 17 de juliol).

Vegeu programa

 

Francesc Marimon

Francesc Marimon tocant l’acordió en un dels primers concerts del cicle de Tradicinàrius a l’Artesà de Gràcia (Barcelona) el 1993. (Norbert Foto)

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà