El Pessebre Vivent de la Torre del Suro,

Barcelona, 21 de desembre

 

 

pessebre-vivent-1 pessebre-vivent-2 pessebre-vivent-3 pessebre-vivent-4 pessebre-vivent-5 pessebre-vivent-7

 

El proper 21 de desembre a les 18.00 h (en una única funció!) a la casa de repòs de Sant Camil (Carrer Sales i Ferré, 60), es celebrarà el XXIII pessebre vivent de la Torre del Suro de Guinardó fet per persones amb discapacitats intel·lectuals del Taller-Escola Sant Camil.

El Pessebre Vivent de la Torre del Suro del Guinardó és el fruit de la combinació d’esforç i d’il·lusió. L’esforç de treballar molt per posar en escena una representació d’aquestes dimensions i l’il·lusió de poder oferir cada any aquest regal de Nadal.

Aquest Pessebre Vivent , segueix mes viu que mai i obert a la Ciutat que cal conèixer opder valorar la gran capacitat d’esforç, treball i expressió de sentiment que ofereixen aquestes persones. Cal deixar-se endur per la màgia del pesebre d’aquest singular espai i troç de natura, caminar entremig de molsa i suro, gaudir dels aromes, dels colors, de la llum, de la foscor, de les figuretes i fins i tot del fred.

pessebre-torre-del-suro   Es prega confirmació als telèfons 93 455 07 66  o  649 58 6 194  o bé al correu sergi@santcamil.org

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà