La Ratafia de l’Ermità a la pastisseria Pastís i Sucre

A partir del mes d’octubre la Ratafia de l’Ermità té un nou punt de venda a Barcelona. Es tracta de la pastisseria Pastís i Sucre, al barri de Sant Gervasi (Plaça Joaquim Folguera núm. 9), on a més de la nostra ratafia trobareu tot tipus pastissos i dolços i aquests dies també panellets. Tot exquisit i artesà.

La ratafia és el millor licor estomacal elaborat amb la maceració d’herbes i fruita adient per digerir bé un àpat amb productes força energètics com són les castanyes i els panellets. Nosaltres us recomanem la nostra Ratafia de l’Ermità, especialment aromàtica i digestiva, elaborada amb un antiga recepta del segle XVIII recuperada per fra Valentí Serra de Manresa.

Si voleu fer panellets a casa us deixem una recepta molt fàcil per fer panellets variats i també de ratafia.

Recepta de panellets

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà