Novetat del Calendari l’Ermità 2017

Calendari dels nens i les nenes

 

Calendari infantil CAT_OK T copia

A partir del 2017 el tradicional Calendari de l’Ermità presenta la novetat d’incloure el Calendari dels nens i les nenes, un desplegable pensat per als més petits on podran trobar, de manera fàcil i divertida, algunes de les festes més populars i destacades del cicle festiu de l’any així com tota una sèrie de recomanacions i suggeriments per a gaudir de la natura i de les tradicions de la nostra cultura popular.

Amb divertides il·lustracions i dites populars, el Calendari dels nens i les nenes neix amb la idea de promoure el costumari festiu català pel que fa a tradicions populars, així com incitar a petits i grans a gaudir de la natura i recordar algunes de les activitats pròpies de cada estació de l’any. Així hi podrem trobar:

– la data de celebració de festes com els Tres Tombs, Sant Jordi o els Sants Innocents, i de tradicions tan singulars com l’ou com balla, les cantades d’havaneres, la castanyada o el cagatió.

– curiositats i observacions al voltant de la natura lligades a les estacions, com per exemple com les orenetes anuncien la primavera, la pluja d’estels de mitjans d’agost, quan és temps de cireres o quan comença la verema.

El Calendari dels nens i les nenes està il·lustrat per Xavi Malet, que ha sabut interpretar gràficament amb dibuixos alegres i divertits, les dates més assenyalades de l’any.

El calendari, que està pensat per a què els més petits el puguin penjar a la paret, també inclou un simpàtic dibuix per acolorir.

 

Xavi MaletCalendari infantil CAT_OK T copia


És dissenyador gràfic i il·lustrador infantil. Va fer la carrera de Dibuix Publicitari a la Llotja, l’Escola d’Arts Aplicades i Oficis Artístic de Barcelona. En l’àmbit del disseny gràfic, ha treballat en diferents estudis de disseny i a l’agència de publicitat DDB España. Actualment té el seu propi estudi, on combina el disseny i la il·lustració infantil, i també la fotografia i el collage digital. Fa molts anys que utilitza el pseudònim de Sabilana.


 

Calendari infantil CAT_OK T copia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà