Neix

La Ratafia de l’Ermità,

segurament la més antiga de Catalunya

 

Anunci Ratafia Ermità_20160729La RATAFIA DE L’ERMITÀ dels Pirineus és un licor elaborat a partir d’una recepta de finals del segle XVIII transcrita dels arxius caputxins per Fra Valentí Serra de Manresa, reconegut estudiós de les plantes medicinals, herbes i espècies i les seves aplicacions remeieres i culinàries.

RATAFIA DE L’ERMITÀ promoguda per Edicions Morera,  i elaborada per Licors Portet, una de les fàbriques de licors tradicionals més reconegudes del nostre país, amb més de 125 anys de trajectòria i darrerament guardonada a diferents concursos de vins i licors nacionals i internacionals.

S’ha presentat a la Fira Àpat celebrada a les Arenes de Barcelona els dies 8-10 d’octubre. S’ha fet el primer tast a professionals que l’han trobada excepcional i diferent als sabors fins ara coneguts.

 

w-fira-apat-3  w-fira-apat-cartell-2

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà