Mercat i festa de la cirera a Paüls
29 de maig i 4-5 de juny

Mercat de la cirera

29 de maig

XIII Festa de la cirera a Paüls

4 i 5 de juny

 

 

cartell_festa_de_la_cirera_Paüls 2016El dissabte 4 i diumenge 5 de Juny es celebra a la Plaça Major de Paüls (Baix Ebre) la XIII Festa de la cirera. A més de les parades locals de mercat de la cirera es fan altres activitats com una exposició ramadera, una demostració de diferents treballs artesanals, l’elaboració d’aiguardent a càrrec dels mestres aiguardenters de Prat de Compte i treballs en terrissa. Al Muret es fa una demostració local de fer canyís, arnes, “graneres“ i gaiates.

El dissabte, a les 17:00h es farà l’obertura de la Fira i a les 18:00h la inauguració oficial a càrrec de l’Hble. Sra. Meritxell Seret i Aleu, Consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya. A les 20:00h es fará una representació teatral de la història de Paüls: PAÜLS AL SEGLE XIII; l’actuació es farà per tot el circuit de la fira i l’acte finalitzarà a la Plaça Major.

El diumenge cal destacar la demostració de munyir cabres i esquilar ovelles que es farà a les 11:00h a la Plaça Major.

Aquest any han ampliat la celebració de Mercat de la cirera a la setmana anterior: el diumenge 29 de maig.

Com diu l’alcalde Enric Adell en la seva invitació, “en aquesta edició li hem donat un impuls fort a la festa i l’hem ampliat a dos caps de setmana. És una aposta clara per ajudar i beneficiar els productors i els negocis locals. Volem dinamitzar l’economia i, a la vegada, ensenyar tots els llocs amb encant del nostre poble, emmarcat al cor del Parc Natural dels Ports”. 

Vegeu programa