Només amb  mig any de vida, 

ja ha assolit els millors reconeixements

 

 

 

La Ratafia de l’Ermità nasqué, molt discretament, el novembre de 2016 a partir d’una troballa d’arxiu feta per Fra Valentí Serra, que descobrí una recepta, possiblement, de finals del segle XVIII, a l’arxiu dels caputxins de Barcelona.

Amb la reconeguda perícia en la fabricació de ratafies, Àngel Portet (de LICORS PORTET, des de 1883) en féu una òptima interpretació i amb l’impuls donat per l’editor per associar-hi la marca de l’Ermità, ha anat gaudint del reconeixement de tots aquells que l’han degustat, que sense deixar-los indiferents: tothom coincideix en la novetat del seu gust respecte dels licors coneguts fins ara: una ratafia agraciada amb un glop lleuger i de paladar molt fi, i que atorga a l’organisme una amb sensació de benestar general. Els mitjans de comunicació han ajudat a descobrir-la, i progressivament, el públic se l’ha anat fent seva, i motivant que la distribució s’hagi escampat a nombrosos comerços de productes gastronòmics de prestigi i de delicatesen arreu del Principat. A més ha obtingut bones apreciacions per molts sommeliers.

Fou presentada al Celler de Can Roca, i recentment ha obtingut 90 punts a la prestigiosa Guia Peñín 2017 de vins i licors, i ha estat guardonada amb la Medalla de Plata 2017 del Catavinum World Wine & Spirits competition i la Medalla d’Or del Certamen Topwine 2017

 

  

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà