Jornada familiar abelles per viure
28 de març

 

Dolça Primavera 

a Cal Tino Garden

28 i 29 de març

 

Edicions Morera col·labora en la I Jornada familiar abelles per viure que organitza la jardineria Cal Tino (a Cabrera d’Anoia. Carretera c-15; sortida  de Canaletes – Mediona).

Un any més, la jardineria Cal Tino celebra l’arribada de la primavera amb una festa que té un caràcter lúdic i cultural. Aquesta Jardineria, que és un referent de la comarca de l’Anoia i  el Penedès ha estat guardonada recentment com el millor emprenedor d’Aliatgrup en la darrera fira d’Intergarden celebrada a Barcelona en la que hi participaven 63 expositors d’arreu d’Espanya.

 

A les 12h del matí del dissabte 28, Fra Valentí Serra de Manresa, autor de El llibre de la mel i arxiver dels caputxins, acompanyat de Ferran Alemany de Mels Alemany, fará un taller sobre “Apicultura popular i plantes de la mel”. En aquesta ponència es vol donar a conèixer i divulgar el valor de les abelles i la necessitat de preservar-les per assegurar una ecologia sana i garantir  la imprescindible pol·linització dels conreus agraris, ja que sense elles no viuriem. En aquesta mateixa línia, una hora abans (a les 11h.) es realitzará el taller “Fem un hotel d’insectes” a càrrec de Pere Casbas de l’Associació d’Amics del Jardí Botànic de Barcelona.

Vegeu tot el programa d’activitats previstes, tant per adults com per a infants clicant aquí.