El frare caputxí tracta les propietats i el cultiu de les hortalisses en el suplement El camp que s’edita tots els dissabtes.

El primer article titulat “De l’api s’aprofita tot” es publica dissabte 16 de gener i enceta una sèrie de 16 escrits amb les hortalisses com a eix central, les seves propietats gastronòmiques i curatives, i el seu cultiu rural i urbà, si s’escau.

Fra Valentí Serra de Manresa, arxiver dels caputxins del Convent de Sarrià de Barcelona, és expert en cuina antiga i conventual, en herbes remeieres i horticultura, i autor de nombrosos llibres i articles que recullen la saviesa popular de tots aquests àmbits. Actualment acaba de publicar el receptari Cuinar en temps de crisi i col·labora en el Calendari de l’Ermità 2016, amdues publicacions editades per Edicions Morera.

 

Per a més informació:

Llegir l’article

Diari de Girona

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà