Nova edició de la Fira de Tardor del Montseny i la Festa del Flabiol a Arbúcies

Resultado de imagen de fira del flabiol a arbucies

Aquest cap de setmana, 5 i 6 de novembre, Arbúcies acollirà una nova edició de la Fira de Tardor del Montseny i de la Festa del Flabiol. Dos dies carregats d’activitats en què es combinaran la flora i fauna del Montseny amb els flabiolaires vinguts d’arreu del país.

Dues festes arrelades i de tradició a la vila que permetran gaudir de la fira d’artesans, l’exposició d’animals del Montseny, la mostra de bolets, la fira de luthiers i els Flabiols als quatre cantons, així com de diversos tallers creatius per a la mainada i de la castanyada.

Les activitats es concentraran al nucli antic del municipi. Algunes de les més destacades són el tastet de bolets del diumenge al migdia el sopar i concert de flabiols del dissabte al vespre al Casino o el gran concert de flabiols del diumenge a la tarda al Teatre el Centre, que aplega tots els flabiolaires que durant el cap de setmana tocaran pels carrers i places d’Arbúcies.

La Fira de Tardor del Montseny i la Festa del Flabiol suposen una oportunitat per visitar el municipi, porta d’entrada al Parc Natural del Montseny, però també altres atractius com el Museu Etnològic del Montseny, que compta amb una gran exposició permanent i altres temporals, com ara les que es podran veure durant la fira i que porten per títol Orquídies i Fent gran el més petit, dues exposicions que donaran el tret de sortida al Foto-Montseny 2016; així com també serà un bon moment per visitar la Farga del Roquer, el Jardí Dendrològic del Roquer i l’exposició Arbúcies a través del temps, que es podrà veure als aparadors de les botigues i comerços de la vila.

Programa Fira de la Tardor i Festa del Flabiol Arbúcies 2016

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà