REMEIART

Fira remeiera

19 de juny  

 

Des del tret de sortida que representa la festivitat de Sant Ponç (11 de maig) fins l’entrada de l’estiu es van succeïnt la celebració de moltes fires remeieres en moltes poblacions del nostre país. Algunes ja les hem anunciat a l’agenda de la nostra de la web del Calendari de l’Ermità. Ara, la propera és fa el diumenge 19 de juny al Castell de Penyafort a Santa Margarida i els Monjos (Alt Penedès).

Aquestes fires tenen molt d’èxit per l’interès que ha despertat pel coneixement tradicional de les herbes que ens proveheix la natura, les quals, collides, tractades i consumides de determinada manera ens produeix efectes molt beneficionsos per la salut del nostre cos. A l’apartat de Remeis de l’Ermità d’aquesta web  hem presentat molts articles signats per l’erudit Fra valentí Serra.

La Fira Remeiart està dedicada íntegrament a les herbes remeieres i a tots els productes que es poden crear amb elles. Es tracta d’una fira pensada per viure-la plenament, per gaudir passejant tot olorant sabons, gaudint de l’artesania feta amb herbes, tastant licors o menges fetes amb herbes o gaudint de la saviesa d’aquells que elaboren preparats per a la salut i el benestar. Però també és una fira per aprendre. En el programa d’activitats trobareu un ampli ventall de xerrades, tallers i activitats diverses.

Vegeu programa

 

Herbes 4

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà