En contra dels plàstics – A favor del medi ambient

 

Fira Natura torna un any més a Lleida, una fira pensada com activitat de sensibilització i promoció d’hàbits més sensibles, respectuosos i saludables pel medi ambient i les persones. Atenent a l’emergència climàtica, aquest any la fira s’ha volgut centrar a exposar i denunciar la producció desmesurada de plàstic i els efectes tan nocius que té pel nostre planeta i els diferents ecosistemes que la conformen.

Enguany el catàleg d’activitats torna a destacar per la seva gran pluralitat temàtica, amb ponències i tallers que tractaran les causes del canvi climàtic, els efectes del plàstic i les dietes saludables, entre altres, amb ponents com el periodista i geògraf Francesc Mauri, la xef en cuina saludable i dietista Marta Vergès, l’osteòpata David Ponce o Patricia Reina i Fernando Gómez, autors de “Vivir sin plástico”.

A la fira també trobareu estands de tota mena amb productes i serveis 100% ecològics amb el medi ambient.

  • Dissabte tot el dia a l’exterior – Mercat de fruita i verdura ecològiques directes dels productors, accés lliure
  • Exposicions ambientals, i dels olis presentats al 19è concurs del millor oli d’oliva verge extra ecològic
  • Exposició puzle, Lleida capital catalana de les Cigonyes, i exposició sobre els efectes del plàstic

És necessari comprar entrada a preus molt populars.

👉 Més informació:

Programa de la Fira de la Natura 2020

 


Fira Natura va néixer el 1999 de la mà d’Ipcena-EdC, entitat ecologista de les terres de Lleida, amb la finalitat d’eixamplar la consciencia vers un consum saludable, potenciant l’aprenentatge en l’autosuficiència i gestió personal per reduir costos i impactes innecessaris. Fira Natura compta amb la participació de gairebé mig centenar de voluntàries i voluntaris que de forma desinteressada participen en la gestió de la pròpia fira donant un alt valor social al projecte.

 

About The Author

Related Posts

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà