Arriba la 166a edició de la Fira de la Candelera

Fira Candelera 2017Tot està preparat perquè els propers 3, 4 i 5 de febrer Molins de Rei celebri la Fira de la Candelera, que aquest any arriba a la seva 166a edició. L’eix principal de la fira és l’activitat agrícola pero amb el temps ha anat incorporat activitats d’altres sectors molt diversos de l’economia: planter i jardineria, maquinària agrícola i de jardineria, cavalls i bestiar, vins, alimentació, brocanters i col·leccionisme, artesania i encants, ecologia i arts.

La Fira de la Candelera és una de les principals cites festives que es celebren a Molins de Rei durant tot l’any i, a banda de les activitats adreçades als professionals, també ofereix múltiples activitats socioculturals i lúdicofestives que van des de balls de sardanes i gegants o exhibicions de castellers fins a concerts de jazz o espectacles teatrals. També s’organitzen degustacions, conferències, exposicions i concursos com el de truites o planters.

Cal ressenyar també la participació dels més petits en la fira jove i de les entitats i associacions de la vila amb estands propis, així com les activitats relacionades amb el món del motor i el parc d’atraccions. En conjunt, un munt d’activitats pensades pels professionals però també pel públic més familiar.

Durant la Fira de la Candelera tindrà lloc la 37a la Fira de Vins i Caves, amb sessions de tast i maridatges. D’altra banda es celebrarà la 13a edició del Concurs de Coradella, el plat més típic del municipi. El concurs està destinat exclusivament a restauradors i establiments de plats cuinats de la vila de Molins de Rei, que durant els dies de la fira presenten a les seves cartes aquest plat de carn de xai.

L’any 2002 la Generalitat de Catalunya va declarar la Fira de la Candelera com a Festa Tradicional d’Interès Nacional.

Més informació sobre totes les activitats a la web de la Fira:

166a Fira de la Candelera de Molins de Rei

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà