La carxofa és un producte ben present a la gastronomia ebrenca i Amposta és una de les poblacions que li dedica una jornada exclusiva. El diumenge 24 de febrer, el pavelló firal de la capital del Montsià acullirà la 24a Festa de la Carxofa, una excel·lent oportunitat per degustar una de les verdures més preudes de la cuina mediterrània pel seu contingut en fibra, potassi, vitamines i hidrats de carboni.

La festa ofereix degustacions de diferents restaurants prèvia compra de tiquets a un preu molt popular. També hi haurà tast de vins i cervessa. A més, els visitants podran aprofitar per gaudir de la jornada de portes obertes a diferents espais de la ciutat, com el Museu de les Terres de l’Ebre o el Centre d’Informació de la Casa de la Fusta.

La Festa de la Carxofa coincideix amb el 4t Mercat de Productes de les Terres de l’Ebre-KM0 que presenta diferents parades de venda de productes de proximitat i degustació dels mateixos, i alhora s’engloba en les XVI Jornades Gastronòmiques de la Carxofa, que se celebren entre el 24 de febrer i el 24 de març a diversos restaurants d’Amposta i del Poble Nou del Delta.

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà