El Calendari de l’Ermità ja és a punt !

 

Una feina meticulosa, amb milers de dades a contrastar, que requereix molts mesos d’antel·lació

Quan ens queden quatre mesos per acabar l’any, i no pensem encara en les festes de Nadal, el Calendari de l’Ermità ja porta temps elaborant-se. Ara ja està en la seva fase final d’impressió i els nous continguts us els anunciarem ben aviat.

La redacció de la Crònica Anual –l’últim contingut de tots- s’acaba a principis de setembre, però la maqueta del calendari ja està enllestida a finals del mes de juliol. L’el·laboració de la majoria dels seus continguts es realitza durant tot l’any, sobretot pel que fa a la revisió constant i continuada de les dades sobre festes majors, fires i mercats que sovint tenen nous ajustament de dates per part dels ajuntaments de tantíssims municipis i pobles de Catalunya.

Els càlculs d’efemèrides i revisió del santoral també són unes constants. De fet, el Calendari de l’Ermità, en el seu modest volum de pàgines, concentra una gran quantitat de dades que requereixen ser precises per donar fiabilitat als seus lectors. El Calendari dels nens i de les nenes, il·lustrat per segon any consecutiu per Xavi Malet, s’afegeix a la publicació amb una acurada selecció de dades noves per a la orientació cultural sobre els fets de la natura, astronòmics i de les nostres festes i tradicions populars.

 

       

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà