A la fira de Sant Isidre de Cardedeu

 també es presenta Tornar als remeis de sempre

 

Del 12 al 15 de maig es celebra la tradicional Fira de Sant Isidre a Cardedeu. Es presenten tota mena d’activitats i propostes a l’entorn de la pagesia i la ramaderia (entre d’altres, espectacles i salts d’obstacles eqüestres). En una mostra gastronòmica, prop de 200 expositors mostraran productes i serveis per a tots els públics.

L’Espai d’Agroecologia, després de l’èxit de l’any passat, torna amb més força amb xerrades d’experts, tallers de formatge, horticultura i sucs verds; tastos gastronòmics, i presentacions exclusives com el nou vi fet a Cardedeu i el projecte de Blat al Sac, entre d’altres. També destaca la demostració de cuina amb el reconegut cuiner Pep Nogué, així com un hort i una granja per al públic infantil.

Fra Valentí Serra presentarà el llibre Tornar als remeis de sempre

Fra Valentí Serra farà una conferencia sobre les herbes remeieres, la historia i la tradició remeiera dels frares caputxins a Catalunya i la manera de practicar l’ús de remeis tradicionals beneficiosos pel nostre cos. A l’acte farà una bullidura d’herbes de la que n’oferirà un tast al públic així com també un tast de la Ratafia de l’Ermità dels Pirineus. L’acte serà al Parc de Pompeu Fabra a les 17:30h.

Podeu consultar la programació completa aquí.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà