Anunci Ratafia Ermità_20160729

RATAFIA DE L’ERMITÀ

Licor de nous verdes, plantes aromàtiques i fruites

* * *

Elaborada amb mètodes tradicionals

a partir d’una fórmula del segle XVIII

recuperada per Fra Valentí Serra de Manresa, caputxí.

Es tracta d’una ratafia, de tradició catalana, elaborada per la maceració en aiguardent de vi de les 17 plantes aromàtiques i fruites que composen la recepta original.

La seva graduació és de 26% vol. d’alcohol i el contingut en sucre de 250 grams per litre.

Es presenta en ampolles de 50 cl (Mides: 31,5 x 9,5 x 5 cm / Pes: 1.130 gr)

 

VALORACIONS


Medalla d’Or del Certamen Topwine 2017 

 

Medalla de Plata 2017 del Catavinum World Wine&Spirits Competition

 

Resultat d'imatges de 90 puntos guia peñin

90 punts de la Guina Peñín 2017

La RATAFIA DE L’ERMITÀ dels Pirineus és un licor elaborat a partir d’una recepta de finals del segle XVIII transcrita dels arxius caputxins per Fra Valentí Serra de Manresa, reconegut estudiós de les plantes medicinals, herbes i espècies i les seves aplicacions remeieres i culinàries.

RATAFIA DE L’ERMITÀ  està elaborada per Licors Portet, una de les fàbriques de licors tradicionals més reconegudes del nostre país, amb més de 125 anys de trajectòria i guardonada amb diferents distincions nacionals i internacionals.

 


Consulta els punts de venda de la Ratafia de l’Ermità