El Calendari del 2018 ja és a la venda!

 

Com cada any, el Calendari de l’Ermità dels Pirineus surt puntualment a la venda el mes d’octubre i a partir del dia 4 ja estarà disponible als quioscs i llibreries de referència de tot Catalunya i Andorra.

Aquest calendari és una de les publicacions més tradicionals de casa nostra amb informacions relacionades amb l’agricultura, l’astronomia, la cultura popular i tradicional.

Des del calendari laboral i festiu, el santoral català, el calendari solar i lunar, les dades sobre els eclipsis i la visibilitat dels planetes fins a una exhaustiva guia de festes majors, fires i mercats que es celebren arreu de Catalunya durant tot l’any. Un nombros compendi de dades que es presenten tabulades per facilitar la seva consulta.

El calendari també recull el coneixement i la tradició de la pagesia catalana a través de dos apartats específics: un calendari de sembres i plantacions, amb recomanacions mensuals per al cultiu de l’hort i el jardí, incloses les herbes remeieres. I com a novetat de l’edició 2018, un calendari estacional de fruites i hortalisses, que indica els productes propis de cada estació de l’any.

Totes aquestes informacions es complementen amb la crónica dels principals fets històrics de l’any anterior i una selecció dels centenaris que s’han de celebrar durant l’any, així com articles de cultura tradicional, versos i dites.

Des de l’any 2017, el calendari inclou un desplegable infantil, el Calendari dels nens i les nenes, amb un recull de curiositats i observacions, sobre la natura, el camp i l’astronomia, així com la data de celebració de les festes populars i tradicions catalanes més singulars. Tot acompanyat de divertides il·lustracions i nombroses dites i refranys.

El Calendari de l’Ermità, que compleix 143 anys d’edició ininterrumpuda i que s’edita en català i castellà, és la publicació de referència que els catalans han adquirit sempre per tradició familiar i un obsequi habitual entre familiars i amics quan arriben les festes de Nadal i Cap d’Any.


De venda a quioscs i llibreries 

de Catalunya i Andorra


 

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà