Copes de mango, iogurt i galeta amb ratafia

 

Si us agrada la ratafia i voleu preparar unes postres una mica especials i fàcils de fer, us recomano aquestes copes de mango, iogurt i galetes amb ratafia. Es preparen en uns minuts i el resultat és irresistible!!

Ingredients:

  • 4 iogurts grecs naturals
  • Sucre glass al gust
  • Ratlladura d’1 llimona
  • 10 galetes d’espelta
  • 1 culleradeta de pols de gingebre
  • 1 mango
  • El suc d’una taronja
  • Unes fulles de menta per decorar
  • Ratafia de l’Ermità del Pirineus

Es tritura el mango i es barreja amb el suc de taronja fins que quedi una textura fina i homogènia.

Es barregen els iogurts grecs amb el sucre glass i la ratlladura de pell de llimona.

Esmicolem les galetes. Per facilitar la feina, podem introduir les galetes en una bossa de plàstic i passar un corró per sobre. Quedarà una textura semblant a la sorra. Després les barregem amb una mica de ratafia al gust.

Muntem les copes: primer posem una base de galeta al fons de la copa i pressionem lleugerament. Després afegim per sobre el iogurt grec i per últim el mango. Ho podem adornar amb unes perles de ratafia i una fulla de menta.

Espero que us agradin  😊👩‍🍳

Ana V. Cooper

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà