El Calendari l’Ermità a
Farmers & Co Barcelona
Botiga de productes balears

Productes de les Illes a Barcelona 

Si us agrada la gastronomia balear, a Barcelona hi ha una botiga on trobareu els productes més coneguts i típics de ses Illes, des de sobrassada, formatge, licors o ensaïmades. Es tracta de FARMERS & CO de Barcelona , al barri de Gràcia de Barcelona, on també podreu trobar a la venda el Calendari l’Ermità 2021.

Precisament, en la nova edició 2021, el Calendari Ermità fa un repàs al calendari gastronòmic mallorquí, comentant els aliments i plats més típics que s’adapten durant tot l’any als productes de temporada i a les festes i tradicions de l’illa. L’article està basat en les aportacions del folklorista Pare Ginard de Binissalem (Mallorca).

A Farmers & CO Barcelona hi trobareu tot tipus de productes elaborats del camp de les illes de Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera. Des del formatge D.O Maó-Menorca, diferents varietats de sobrassades, camot, Mel de Sant Joan de Missa, farina de xeixa, torró de reïna, melmelada de figat o de carbassat, ensaimades de Sa Sucreria, coques d’Aló, olis de Sóller així com begudes tant típiques com la pomada o els licors d’herbes. També hi ha productes artesans de ceràmica, els cabassos d’espart, les típiques abarques i els preciosos siurells (amb el dimoni inclòs). Productes que ens transporten a la cultura i la gastronomia exquisida que descriu el paisatge balear.

FARMERS & CO és una iniciativa que comercialitza de manera directa els productes del camp balear a través d’11 cooperatives agroalimentaries que representen a 600 productors. Al capdavant de la botiga de Barcelona hi ha la Tere Coll, que amb molta il·lusió va obrir el seu establiment el gener de 2020.

Vegeu: Farmers & Co Barcelona