Celebració del BCN HONEY FEST

al Parc de la Ciutadella de Barcelona

5 d’octubre 

 

Aquest any se celebra la tercera edició del BCN Honey Fest, una iniciativa de l’associació Apicultura Urbana. Amb aquesta iniciativa es vol donar a conèixer el món de les abelles i de l’apicultura, però sobretot fer prendre consciència de la necessitat de protegir-les per l’interès ecològic que aquestes representen i els beneficis que ens aporta pel seu paper de polinització i producció d’aliments.

Descobrir i conèixer el món de les abelles i l’apicultura

La promoció de l’apicultura urbana, estesa a les principals ciutats i capitals europees i d’Estats Units, ofereix un gran ventall d’oportunitats i aporta beneficis tant per a les abelles, per a les ciutats, per a la ciutadania com per al medi ambient. Apicultura Urbana treballa per per potenciar les abelles i l’apicultura des de diferents sectors (públic, privat, ciutadania, escoles i universitats, etc.) i en diferents àmbits d’actuació (educació, medi ambient, econòmic, tecnològic, etc).

Al festival de BCN Honey Fest  s’hi trobarán parades de productors de mel, material apícola i extracció de mel, interessants xerrades (des de les 10:30 h fins a les 16:00 h  ininterrompudament amb un ponent cada mitja hora) i demostracions de tast, cuina i taller per a nens i nenes.

Torrons i Mel Alemany (empresa tradicional des de 1879) estará present a aquest festival presentant els seus productes de línia gourmet i el llibre que ha patrocinat El llibre de la mel de Fra Valentí Serra (Col·lecció l’Ermità, 7). 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà