AULA DE TONA
NOU ESPAI D’APRENENTATGE
DE LA MÚSICA TRADICIONAL

La nova proposta engega el 3 de maig

L’oferta formativa constarà de 4 tallers: violí, acordió diatònic, grealla i flabiol i tamborino, que es duran a terme al nou centre cultural i cívic, l’Espai Muriel Casals.

L’Aula de Tona. Música tradicional i popular és un nou projecte que neix amb la voluntat d’oferir un espai d’aprenentatge de la música tradicional i dels seus instruments.

La proposta és producte de la cooperació entre la Colla de Diables de Tona, l’Ajuntament de Tona i el CAT Centre Artesà Tradicionàrius. La titularitat de la Colla Diables de Tona com un dels organitzadors, posa en valor el fet que una de les agrupacions de cultura popular més arrelades del nostre país pot cohesionar la música i la formació a través dels tallers d’aprenentatge dels instruments populars, i impulsar el calendari festiu en totes les seves manifestacions.

Els tallers tindran lloc a l’Espai Muriel Casals, un nou espai vertebrador i de relació per la cultura popular a Tona, que ofereix la possibilitat de generar nous vincles i relacions entre entitats i moviments ciutadans.

Els tallers i el professorat

L’activitat pedagògica s’orienta principalment a la pràctica directa amb l’instrument i s’organitza trimestralment amb 10 sessions col·lectives i de grups reduïts, per tal de compartir el gaudi en la interpretació, posar en comú els coneixements i habilitats, i desenvolupar la capacitat d’ús d’aquestes músiques per les diferents funcions socials que els pertoca: cantar, tocar, ballar, celebrar, fer festa…

Per aquest trimestre, que engegarà el proper dilluns 3 de maig de 2021, s’oferiran 4 tallers amb un excel·lent equip de professors i professores que es dediquen a la formació d’instruments de música tradicional en d’altres centres educatius del territori:

👉 Inscripcions

L’Aula de Tona és oberta a tothom interessat en la matèria, sense limitació d’edat ni de lloc de residència.

Les classes d’aquest trimestre engegaran el dia 3 de maig i s’allargaran fins al 15 de juliol de 2021. El preu dels tallers és de 120 € per trimestre i les inscripcions es poden fer en línia en aquest lloc web: https://tallersdelcat.tradicionarius.cat

👉 Per informació i consultes

Presencial – Espai Muriel Casals
Dimarts i dijous de 18 h a 19 h
En línia – llibres@tradillibreria.com 

👉 Webs i xarxes socials

Colla de diables de Tona – https://www.instagram.com/diablestona/

Ajuntament de Tona – http://www.tona.cat/

CAT Tradicionàrius – www.tradicionarius.cat