NIT DE LES ÀNIMES I TOTS SANTS

Conferència d’Amadeu Carbó a Palma de Mallorca

30 d’octubre de 2018

 

El folklorista i escriptor Amadeu Carbó ha estat convidat a fer una conferència a la Nit de les Ànimes i Tots Sants 2018 organitzada per la Fundació Mallorca Literària en el marc del projecte “Tradicionari de Mallorca”, on parlarà sobre rituals i tradicions funeràries. Carbó acaba de publicar, juntament amb Jordi Cubillos, el llibre Fins aquí hem arribat. Què fem i com celebrem el darrer adéu (de la Col·lecció l’Ermità).

La conferencia tindrà lloc el dimarts 30 d’octubre. a les 19 hores,  a la prestigiosa llibreria Quart Creixent situada al cor de la ciutat de Palma de Mallorca (c/ Rubí, 5). L’acte serà presentat per Carme Castells, directora de la Fundació Mallorca Literària.

A més de la presentació d’aquest llibre i de l’espectacle (i llibre) Irene i la terra adormida, que també forma part del projecte “Tradicionari de Mallorca” (basat en el calendari folclòric de Rafel Ginard), la Fundació Mallorca Literària proposa una activitat didàctica adreçada a presentar al públic infantil un bon nombre de rituals i elements festius que configuren la celebració d’arrel de Tots Sants i la Nit de les Ànimes.

Fundació Mallorca Literària

Llibreria Quart Creixent

 

Clica el cartell per ampliar

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Amb el suport de  

 

About The Author

Related Posts

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà