Amadeu Carbó, Convidat d’Honor
de la Festa dels Tonis de Taradell

Un reconeixement a la dedicació a la cultura popular

 

El proper cap de setmana, 11 i 12 de gener, Taradell acollirà la Festa dels Tonis, declarada Festa Tradicional d’Interès Nacional per la Generalitat de Catalunya l’any 2011. Aquesta festa, caracteritzada per la recuperació del patrimoni pagès i rural, enceta el calendari dels Tonis a la comarca d’Osona.

Des de fa tres anys, la Festa dels Tonis va instaurar la figura del Convidat d’Honor que recau en una persona que fomenta la cultura i els valors de la terra o el món rural. En aquest cas, s’ha escollit Amadeu Carbó per la seva tasca i dedicació a la cultura popular i a l’associacionisme cultural  que són dos grans eixos molt importants per les entitats que ens dediquem a preservar tradicions.

L’acte de reconeixement tindrà lloc diumenge 12 de gener a les 10 hores a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Taradell. Hi assistirán entre d’altres la  Hble. Sra.Meritxell Budó, Consellera de la Presidència i Portaveu del govern, el Sr Joan Carles Rodríguez, Preisdent del Consell Comarcal d’Osona, la Sra. Mercè Cabanas, Alcaldessa de Taradell i la Sra. Núria Arau, Consellera de Cultura del Consell Comarcal d’Osona.

👉 Més informació: Tonis de Taradell

 

Amadeu Carbó mostrant com passa el clau per la cavota.