“Bullidura a la caputxina d’herbes depuratives per a l’organisme”

Conferencia i tast a càrrec de Fra Valentí Serra

Torroella de Montgrí, dissabte 30 d’abril de 2016.

 

Fra Valentí pp4 tisana

 

  Dins del programa de la FIRA EMPORDÀ CUINA I SALUT que es celebrarà del 29 d’abril a l’1 de maig a Torroella de Montgrí, el dissabte 30 es presentarà el Mercat de Remeis i Remeiers a la Plaça Quintana i Combis.

Durant el dia es realitzaran diverses conferències seguides sobre l’ús gastronòmic i remeier de les plantes:

  • 10.30 h  Xerrada “Usos medicinals, cosmètics i culinaris de la rosa”, a càrrec de Carme Bosch.
  • 10.45 h  Xerrada “Cànnabis terapèutic”, a càrrec de Ramon Puig, de l’Associació Aufimet.
  • 11.00 h  Xerrada “Del poble al premi Nobel i a les cuines estrellades: etnobotànica i benestar”, a càrrec de Joan Vallès, Ugo d’Ambrosio, Airy Gras, Montse Parada i Teresa Garnatje, de la Universitat   de Barcelona i l’Institut Botànic de Barcelona.
  • 11.15 h  Demostració “Aigua del Carme i Crema de calèndula i àloe vera” i presentació del llibre “Guarir amb plantes remeieres”, a càrrec de Àvies Remeieres i Pedratosca.
  • 12.30 h  Presentació “Herbari de Vilajuïga”, a càrrec d’Iberia Soler i Roca.
  • 12.45 h  Xerrada “Cuinar en temps de crisi i les herbes remeieres dels caputxins”, i conferència i tast “Bullidura a la caputxina d’herbes depuratives per a l’organisme”, a càrrec del Fra. Valentí.

Vegeu el programa

Fra Valentí amb l'olla pp 6 xFra Valentí tirant herbes a l'olla 3 

 

 

 

 

 

 

 

 

15.09.14 Portada Cuinar

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà