“Bullidura a la caputxina d’herbes depuratives per a l’organisme”
Conferencia i tast a càrrec de Fra Valentí Serra
Torroella de Montgrí, dissabte 30 d’abril de 2016.
Dins del programa de la FIRA EMPORDÀ CUINA I SALUT que es celebrarà del 29 d’abril a l’1 de maig a Torroella de Montgrí, el dissabte 30 es presentarà el Mercat de Remeis i Remeiers a la Plaça Quintana i Combis.
Durant el dia es realitzaran diverses conferències seguides sobre l’ús gastronòmic i remeier de les plantes:
- 10.30 h Xerrada “Usos medicinals, cosmètics i culinaris de la rosa”, a càrrec de Carme Bosch.
- 10.45 h Xerrada “Cànnabis terapèutic”, a càrrec de Ramon Puig, de l’Associació Aufimet.
- 11.00 h Xerrada “Del poble al premi Nobel i a les cuines estrellades: etnobotànica i benestar”, a càrrec de Joan Vallès, Ugo d’Ambrosio, Airy Gras, Montse Parada i Teresa Garnatje, de la Universitat de Barcelona i l’Institut Botànic de Barcelona.
- 11.15 h Demostració “Aigua del Carme i Crema de calèndula i àloe vera” i presentació del llibre “Guarir amb plantes remeieres”, a càrrec de Àvies Remeieres i Pedratosca.
- 12.30 h Presentació “Herbari de Vilajuïga”, a càrrec d’Iberia Soler i Roca.
- 12.45 h Xerrada “Cuinar en temps de crisi i les herbes remeieres dels caputxins”, i conferència i tast “Bullidura a la caputxina d’herbes depuratives per a l’organisme”, a càrrec del Fra. Valentí.
Vegeu el programa
Deixa un comentari